Klaar voor de start? Zeker!

De volledige afstand is getraind. Het (eerste) streefbedrag is binnen. Aankomende zondag is het zover. Dan ga ik 10 kilometer schaatsen 90 kilometer fietsen om geld op te halen voor onderzoek naar lymfklierkanker tijdens De Hollandse 100. Afgelopen zaterdag heb ik al de volledige afstand getraind. Eerst op de Uithof in Den Haag 26 rondjes gedaan (eentje voor de zekerheid) en daarna de racefiets gepakt. Daarnaast kwam eind vorige week het mooie bericht dat we €5.000,- hebben opgehaald en dus ons streefbedrag hebben gehaald. Daarom hebben we direct ons streefbedrag verhoogd, om zo nog meer geld binnen te halen.

Het schaatsen ging zaterdagochtend meer dan soepel, dus dat viel weer mee. De donderdag ervoor was ik met mijn zus schaatsen in Utrecht en we hadden een redelijk gelijk tempo. Ik denk dus dat ik iemand heb gevonden waar ik zondag tijdens het schaatsen mooi achter kan hangen. Op de racefiets ’s middags was er vooral veel wind. In het begin mee, dus dat scheelde. Toen ik bij Zandvoort keerde om weer richting Den Haag te gaan, was het vanzelfsprekend wind tegen. Maar ik was inmiddels lekker warm gedraaid, dus het viel relatief mee.

De rest van het weekend kon ik met een voldaan gevoel op de bank zitten en kijken naar anderen die aan het wielrennen waren (Dylan Groenewegen bijvoorbeeld). Daarnaast was het weer zondag een stuk slechter, dus extra blij dat ik zaterdag ben gegaan.  Ik had gelukkig niet al te veel last van de inspanning, dus een extra bevestiging dat ik klaar ben voor aankomende zondag! Deze laatste week sport ik wat minder intensief om optimaal uitgerust aan de start te verschijnen.

Maar dat tweede streefbedrag moet nog wel even gehaald worden. We zitten net op de laatste paar procentjes, dus je kan met jouw donaties het verschil maken! Doneer direct via: https://www.dehollandse100.nl/team/team-frans-tegen-kanker

Volgende week vind je hier het verslag van De Hollandse 100.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *